Royalty Free Images
 
Royalty Free Stock Photos - Only $1
 
 
   
Tot ce trebuie sa stiti pentru a face bani din fotografii

Pe acest gen de site-uri intra diverse persoane sau firme ce au nevoie de fotografii sau imagini (background-uri, wallpaper-e, etc.) Acestia folosesc imaginile ptr. a realiza: site-uri, postere, brosuri, pliante, etc. Poze care voua vi se par stupide sunt ceea ce cauta altii. Asa ca daca sunteti fotograf (amator sau profesionist) sau grafician, realizati si urcati creatiile voastre spre a fi vandute. O camera foto cu un minim de 4.0 Mpixeli este de ajuns , iar pentru graficieni atotcunoscutul Photoshop.

Cu cat urcati mai multe poze si imagini pe cat mai multe site-uri de profil, cu atat mai mult aveti sanse sa faceti mai multi bani!

1.
Mai intai de toate trebuie sa va deschideti un cont la Moneybookers , deoarece acesta este un sistem de plata usor de folosit si in care veti primi banii din vanzarea fotografiilor.Deschiderea contului este GRATUITA.  
2.
Intrati pe site-urile de vanzari foto si creeati-va contul gratuit.Majoritatea site-urilor cer verificarea conturilor cu un click pe un link trimis in adresa dumneavoastra de e-mail, deci un cont valid de e-mail este necesar.  
3.
Incarcati pozele pe site. Urmati pasii de inscriere a pozelor (denumire a pozei, descriere, cuvinte cheie, etc.).Acestea trebuie verificate de administratorii site-ului. Verificarea poate dura de la 1 zi la o saptamana (depinde de numarul de poze pe care le au de verificat).  
4.
Dupa verificarea lor acestea sunt postate pe site spre vanzare. Tot ce trebuie sa faceti acum e sa asteptati banii sa va intre in cont. SIMPLU!  
5.
Dupa ce ati atins cota minima de plata, acestia vor fi virati in contul dumneavoastra de Moneybookers.  
6.
Din contul Moneybookers faceti apoi extragere in contul dumneavoastra. Pentru mai multe detalii si intrebari va stau la dispozitie.